Workshop med Jaakko Mäntyjärvi

Lördag 4 februari 2023 besöker den Finländska Kammarkören Göteborg och ger både en konsert och en workshop med Jaakko Mäntyjärvi.

 

WORKSHOP

Kl 10.00 håller dirigenten och tonsättaren Jaakko Mäntyjärvi en workshop där han presenterar sin egen musik tillsammans med Finländska Kammarkören. Mäntyjärvi är en uppskattad körkompositör och många svenska körer har t ex hans Pseudo-Yoik på sin repertoar. Alla kör- och sångintresserade är välkomna att lyssna. Här ges också möjlighet för körledare att dirigera ensemblen i några av Jaakko Mäntyjärvis körverk med support av Jaakko själv.

Är du intresserad att vara med på workshopen, kontakta professor Jan Yngwe snarast på jan.yngwe@telia.com. Det är först till kvarn som gäller. De stycken som är aktuella kommer att mailas ut till de aktiva. Workshopen äger rum kl 10.00-12.00 i Universitetsaulan, Vasaparken i Göteborg. Fri entré.

 

KONSERT

Kl 17.00-18.15 samma dag möts Finländska Kammarkören och Vocal Art Ensemble i en gemensam gnistrande körkonsert i Göteborgs Domkyrka. Biljetter (120 kr) köps via Billetto eller vid entrén.