Körworkshop 29 oktober

Bo Ejeby Förlag och Körcentrum Väst bjuder in till en workshop för körledare och notläsningskunniga körsångare fredag 29 oktober i Göteborg. 

Välkommen att sjunga med tre av Sveriges främsta körledare, Gunnar Eriksson, Karin Oldgren och Gunno Palmquist, under en heldag. Lär känna musik ur förlagets utgivning och möt några av tonsättarna som presenterar sin musik. Ett tillfälle för fördjupning, improvisation och musikalisk samvaro.

De tre workshopledarna utgör också juryn i förlagets kompositionstävling. Vi kommer att få pröva på några av de ännu outgivna tävlingsbidragen. Dagen avslutas med en redovisning samt tillkännagivande av vinnarna i kompositionstävlingen. 

Denna workshop vänder sig till dig som är körledare eller notläsningskunnig körsångare. Deltagaravgift 400kr inkl moms. I deltagaravgiften ingår alla noter samt fika. Lunch betalar man var för sig. Workshopen börjar med fika och registrering kl 09.30 och pågår sedan hela dagen. Detaljerat schema kommer längre fram.

Anmälan görs senast den 26 oktober via denna länk: https://www.trippus.net/korworkshop29okt
 

Denna workshop arrangeras med anledning av Bo Ejeby Förlags 30-årsjubileum, i samarbete med Körcentrum Väst och Förlagshuset i Göteborg, samt med stöd från Västra Götalandsregionen.
 

Dessutom finns det möjlighet att lyssna till musikaliska samtal dagen efter, dvs lördag 30 oktober, även detta på Göteborgs Litteraturhus. Mer info och anmälan finns här: https://www.facebook.com/events/487810479179740/