Aaron Marcellus (NYC) - Stomp och sångcoaching i gospeltradition

Välkommen till en inspirerande heldag med Aaron Marcellus från New York. Oavsett om du vill leda en gospelkör eller bara låta gospelmusiken inspirera dig i ditt arbete är detta en perfekt dag att träffa kollegor och få inspiration inför en ny termin.

STOMP
Med sin erfarenhet som dansare i gruppen STOMP hjälper Aaron Marcellus oss att få ett medvetet uttryck i kroppen, få rytmen att landa och skapa sväng!

SING
Rösten är ett fantastiskt instrument med närmast obegränsade möjlighet när det gäller att kommunicera. Aaron Marcellus delar med sig av sina erfarenheter och ger oss konkreta tips på hur vi kan lära känna våra röster och utveckla vårt sjungande. 

Om Aaron Marcellus
Aaron Marcellus startade sin karriär som 14-åring i gruppen Generation J i Atlanta. Med sin unika röst och utstrålning tog han plats i American Idol 2011 och har därefter kombinerat rytm, sång och dans som medlem i STOMP NYC (New York City), som körledare och sångcoach i sitt egna projekt Adventure Voice. Aaron har gjort en spännande resa och är en ofta anlitad sångare och instruktör på konserter och festivaler i stora delar av världen.

Om Jonas Engström (pianist)
Jonas Engström är körledare, föreläsare och låtskrivare. Genom sitt arbete med Stockholm Gospel Körfestival och ett flertal resor till gospelns hemland, USA, har Jonas fått en stor erfarenhet och djup förståelse för gospelmusiken och dess tradition. Med fokus på samspel och delaktighet är Jonas en uppskattad och ofta anlitad kör– och gospelinstruktör. 

 

Mer om dagen
09.30 Fika och registrering
10.00 STOMP
12.30 Lunch på egen hand
14.00 SING
16.00 Avslutning

Sista anmälningsdag måndag 14 augusti 2017.

Fortbildningsdagen genomförs i samarbete med Sensus studieförbund & Göteborgs stift.