Att arrangera sin egen konsert

Välkommen att delta i en utbildningsdag skräddarsydd för körer med fokus på planering, genomförande, publikarbete, marknadsföring och efterarbete i samband med konsertarrangemang.

Hur kan hela kören vara delaktig i körens evenemang?
Hur marknadsför du din konsert på bästa sätt?
Vill du nå fler än nära och kära?
Vad är arrangörskap?

Du som körsångare och körledare får konkreta tips på hur kören kan utvecklas för att nå en ny publik.

Kostnad: 400 kr / person
Om ni kommer flera personer i samma kör har vi ett specialpris: 150 kr/person
Vi tror att det kommer vara givande att gå flera personer tillsammans ur samma kör. Vi har därför ett specialpris om ni kommer flera ur samma grupp.

 

Dagen kommer att anpassas efter deltagarnas behov och utgå från situationer där en ofta arbetar med små resurser men stort engagemang.
Efter din anmälan kommer du att få svara på några frågor med vändande mail så att vi får reda på mer om dig och din kör och kan anpassa dagen efter era behov.
 

Föreläsare / Processledare
Henrik Lillsjö

Henrik Lillsjö har en bred bakgrund inom musik- och kulturbranschen där en tyngdpunkt har legat på att vara arrangör i olika former. Henrik har arbetat med att boka turnéer för både svenska och utländska artister, producerat evenemang och suttit som expert i Kulturrådet. Henrik Lillsjö är utbildad producent och projektledare inom kulturområdet på Stockholms Dramatiska Högskola, Mälardalens Högskola och IHM Business School.

Astrid Ekermo
Astrid Ekermo är arrangörskonsulent på Kultur i Väst och håller i eftermiddagens processarbete som kommer att utgå från de närvarande körernas egna erfarenheter. Fokus kommer att ligga på att hjälpa körerna att hitta verktyg för att utvecklas utifrån den punkt där de står idag.

Carita Forslund
Carita Forslund är arrangörskonsulent på Kultur i Väst och håller i eftermiddagens processarbete tillsammans med Astrid Ekermo. 

 

Mer om dagen
9:30-10:00         Registrering och fika (Vi bjuder på fika)
10:00-12:00      Arrangörskap med Henrik Lillsjö
12:00-13:15       Lunch på egen hand               
13:00-14:30       Processarbete med Astrid Ekermo & Carita Forslund
14:30-15:00       Fikapaus
15:00-16:00       Processarbete med Astrid Ekermo & Carita Forslund

Kontaktperson: Maja Fredriksson 0700-85 29 41