Anti-aging för rösten - Fortbildning i Herrestad, Uddevalla

Anti aging för rösten är ett koncept med konkreta övningar som förbättrar din sång och talröst.  Med hjälp av metoden kan du hålla rösten vital och fortsätta sjunga genom hela livet. Nu erbjuder Körcentrum Väst en fortbildningsdag för körledare, sångare, lärare och andra intresserade under ledning av certifierade Anti-aging pedagoger. Under dagen får du chans att testa övningarna, ställa frågor om rösten och få tips om hur du kan använda metoden i ditt pedagogiska arbete.

Om pedagogerna

Maria Andersson
Maria är kyrkomusiker i Melleruds Pastorat och leder kyrkokör, damkör samt barnkör. Maria certifierades som Anti-aging pedagog i augusti 2016.

Margaretha Skoglund
Verksam som organist i Gustav Adolfs kyrka i Borås och har körsång som ett stort specialintresse. Leder i dag kyrkokör, damkör och oratoriekör. Margaretha certifierades som Anti-aging pedagog i augusti 2016.

Mer om dagen

Samling med fika kl 9.30
Du tar dig lätt till Herrestad med bil. Församlingshemmet ligger ca 2 km från Torps Köpcentrum. Kommer du med kollektivtrafik, kan vi hämta upp dig vid Torps Köpcentrum.

Lunch kl 12.00-13.15

Vi bjuder på fika, men lunch sker på egen hand. Det finns flera lunchrestauranger vid Torp Köpcenter, du tar dig dit med bil. Vi kan organisera samåkning. Det går också bra att ta med egen lunch att värma.

Vi avslutar dagen kl. 15.30

Max antal deltagare per tillfälle är 25 personer

I samverkan med Svenska kyrkan i Herrestad.

Vid frågor – kontakta Marit Zetterström, Körcentrum Väst

marit.zetterstrom@kulturivast.se

070 020 67 35

Plats: Herrestads Församlingshem, knappt 2 km från Torps Köpcentrum, Uddevalla.
Klockarevägen, Uddevalla.
https://goo.gl/maps/JmX78iKjruL2

Du tar dig lätt till Herrestad med bil. Församlingshemmet ligger ca 2 km från Torps Köpcentrum. Kommer du med kollektivtrafik, kan vi hämta upp dig vid Torps Köpcentrum.

Kostnad: 400 kr

Sista anmälningsdag: 13 mars

Fortbildningen genomförs i samverkan med Sensus.