Anti-aging för rösten - Fortbildning i Borås

Anti aging för rösten är ett koncept med konkreta övningar som förbättrar din sång- och talröst.  Med hjälp av metoden kan du hålla rösten vital och fortsätta sjunga genom hela livet. Nu erbjuder Körcentrum Väst en fortbildningsdag för körledare, sångare, lärare och andra intresserade under ledning av certifierade Anti-aging pedagoger. Under dagen får du chans att testa övningarna, ställa frågor om rösten och få tips om hur du kan använda metoden i ditt pedagogiska arbete.

Om pedagogerna

Katarina Solén Hiller

Utbildad organist med inriktning sång och kördirigering i Göteborg. Efter examen vidareutbildade hon sig till körpedagog för barn och vuxna samt i solistisk sång i Karlsruhe Tyskland. Katarina certifierades som Anti-aging pedagog i augusti 2015.

Ulrike Heider
Ulrike arbetar sedan år 2000 som organist och körledare i Hagakyrkan. Hon dirigerar Guldhedskyrkans Kammarkör och är konstnärlig ledare för Schola Gothia en professionell ensemble som har specialiserad sig på gregorianik och tidig polyfonik. Ulrike certifierades som Anti-aging pedagog i augusti 2016.

Mer om dagen

Samling med fika kl 9.30

Lunch kl 12.15-13.15

Vi bjuder på fika, men lunch sker på egen hand. Det går bra att ta med mat att värma eller äta lunch på stan.

Vi avslutar dagen kl. 15.30

Max antal deltagare per tillfälle är 25 personer

Vid frågor – kontakta Marit Zetterström, Körcentrum Väst

marit.zetterstrom@kulturivast.se

070 020 67 35

Datum:
2017-03-24

Plats: Gustav Adolf Församlingshem, Borås

Salängsgatan 1

Parkering finns utanför församlingshemmet.

Kostnad: 400 kr

Sista anmälningsdag: 17 mars

Fortbildningen genomförs i samverkan med Sensus.